logo white

Zoete aardappel salade

Ingredienten
  • 800g zoete aardappelen
  • 1 ui
  • Veldsla
  • 1el mayonaise
  • 3el yoghurt
  • 1el mosterd
  • Pijnboompitten
  • Optioneel: honing-geitenkaas
Werkwijze
  1. Breng een pot met water aan de kook.
  2. Schil de zoete aardappel en snijd ze in blokjes van ongeveer 1cm.
  3. Kook ze 10 minuten beetgaar. (Kook ze zeker niet te lang)
  4. Snipper de ui.
  5. Meng de mayonaise samen met de yoghurt, mosterd en ui.
  6. Breng de dressing op smaak met peper en zout.
  7. Verdeel de salade op een bord, leg hierop de zoete aardappel.
  8. Werk af met de dressing en pijnboompitten.
Print

Neem een foto van jouw creatie en tag @hetpowerplan
of gebruik hashtag #hetpowerplanbyaudrey

© 2020 - 2024 RestoManager.net gemaakt voor Het Power Plan.
Ook een website nodig? Contacteer ons via mail: info@restomanager.net