logo white
Over Audrey - Het Power Plan
Wie ben ik?

Over Audrey

Ik ben Audrey (Oodréé), een ambitieuze en enthousiaste diëtiste met een passie voor mensen, sport en uiteraard gezond maar vooral lekker eten.

In 2019 studeerde ik af aan HoGent als diëtiste. Vervolgens specialiseerde ik mij in sportvoeding aan HAN University Of Applied Sciences in Nijmegen. Ik maakte deze keuze door mijn liefde voor sport en de vele jaren hockey die ik op hoog niveau speelde. Hiernaast specialiseerde ik mij ook nog in intuïtief eten en prikkelbaar darmsyndroom (FODMAP-dieet). Al snel startte ik mijn eigen Instagram account op @hetpowerplan. Via deze pagina deel ik heerlijke receptjes, tips en weetjes.

In juni 2020 ben ik begonnen als zelfstandige diëtiste in Oudenaarde.
Je kan mij daar terugvinden in het huisartsenpraktijk A.N. De Schelde. Daarnaast zijn het sportmedische centrum @sport&talent in Deinze en Fel in Gent ook plaatsen waar ik jou met veel plezier verder help naar jouw doel. 
Sinds kort maak ik ook deel uit van het Hello Champ-team van Stephanie Scheirlynck.

Al van kinds af aan wist ik dat ik later iets zou doen waarbij ik mensen zou helpen.
Als diëtiste geef ik hier de perfecte invulling aan. Ik haal er dan ook een enorme voldoening uit.

 

Mijn focus ligt op het ontwikkelen van jouw gezonde levensstijl, waarin alle voedingsmiddelen een plaats krijgen, waarbij je luistert naar je lichaam, je mild bent voor jezelf en vooral kan genieten van lekker eten zodat je deze levensstijl kan volhouden op lange termijn.

© 2020 - 2024 RestoManager.net gemaakt voor Het Power Plan.
Ook een website nodig? Contacteer ons via mail: info@restomanager.net