logo white
Medisch voedingsadvies | Het Power Plan by Audrey
Aanbod

Medisch voedingsadvies

Naast intuïtief eten, sportvoeding en prikkelbare darmen kan je bij mij uiteraard ook terecht bij een te hoge cholesterol, gewichtstoename, groeiachterstand, …

Tijdens het intakegesprek leren we u en uw voedingsgewoontes beter kennen. Het is de bedoeling dat we een goed zicht krijgen op jouw levensstijl, voedingsgewoontes en wie je bent. We bespreken je doelen en wat je wil bereiken.

Tijdens de tweede consultatie overlopen we het voedingsadvies op uw maat. Samen zetten we kleine haalbare doelen om in kleine actiepunten om na de consultatie aan de slag te kunnen. Dit gebeurt 1 week na het intakegesprek.

Tijdens de derde consultatie en de opvolgconsultaties overlopen we hoe de uitvoering van de actiepunten verliep. Wat ging er goed? Wat ging er minder goed? Hoe komt dit? Hoe kunnen we dit proberen voorkomen?

Kies je power plan

Ik ben erkend diëtiste door het RIZIV waardoor je recht hebt op een gedeeltelijke terugbetaling van de mutualiteit waarbij je aangesloten bent. Deze terugbetaling is afhankelijk van mutualiteit tot mutualiteit.

Pakket / traject

165
150
  • intake gesprek
  • 3 opvolg consultaties

Losse consultaties

  • Intake gesprek (60 min) €60
  • Opvolg consultaties (30 min) 35

Betalingen zijn mogelijk ter plaatse via Payconiq of Cash.

Twijfel je nog?

Ben je niet zeker of intuïtief eten wel iets voor jou is of heb je nog vragen?

Dan kan je altijd een gratis kennismakingsgesprek (15 minuten) inplannen.

© 2020 - 2024 RestoManager.net gemaakt voor Het Power Plan.
Ook een website nodig? Contacteer ons via mail: info@restomanager.net