logo white

Witloof plaattaart

Ingredienten
  • Filodeeg
  • 500g witloof
  • 4 rode uien
  • 200g brie
  • 1el gedroogde oregano
  • Olijfolie
Werkwijze
  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Leg 1 vel filodeeg in een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk deze met olijfolie.
  3. Leg er een nieuw vel over en bestrijk het terug met olijfolie.
  4. Doe dit tot er 5 laagjes filodeeg liggen.
  5. Snijd de uien in dunne ringen en de brie in kleine stukjes.
  6. Verhit olijfolie in een pan en bak hierin de ui gedurende 10minuten op een middelhoog vuur.
  7. Breng op smaak met oregano, peper en zout.
  8. Snijd de onderkant van de stronken witlof en halveer in de lengtes.
  9. Snijd de helften in repen.
  10. Voeg de witlof toe aan de ui en bak 5minuten mee.
  11. Verdeel het groentemengsel over de filodeeg.
  12. Verdeel de brie erover.
  13. Zet de plaattaart gedurende 20minuten in de oven.
Print

Neem een foto van jouw creatie en tag @hetpowerplan
of gebruik hashtag #hetpowerplanbyaudrey

© 2020 - 2024 RestoManager.net gemaakt voor Het Power Plan.
Ook een website nodig? Contacteer ons via mail: info@restomanager.net