logo white

Volkoren wraps met kikkererwten

Ingredienten
  • 200g kikkererwten
  • 1 komkommer
  • 2 volkoren wraps
  • 40g mangochutney
  • 2tl paprikapoeder
  • 200g kerstomaten
  • 50g feta
  • 80g labne
  • 5g verse bladpeterselie
  • 1el olijfolie
  • Peper & zout
  • Verdeel de kikkererwtensalade over de wraps en werk af naar smaak met de toppings.
Werkwijze
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Laat de kikkererwten uitlekken en dep ze droog met keukenpapier.
  3. Meng de kikkererwten met 1el olijfolie, 1 tl paprikapoeder, peper en zout.
  4. Verhit een pan zonder olie op middelhoog vuur en bak de kikkererwten 10 – 12 minuten.
  5. Snijd de komkommer in kleine blokjes en halveer de kerstomaten.
  6. Doe de komkommer en de kerstomaten samen in éénzelfde kom en voed daar de kikkererwten aan toe.
  7. Verpak ondertussen de wraps in aluminiumfolie en verwarm 2 – 3 minuten in de oven.
  8. Snijd de bladpeterselie grof.
  9. Meng in een kleine kom de labne met de mangochutney.
  10. Verkruimel de feta.
  11. Doe de feta, bladpeterselie en labne-mangosaus in kleine potjes.
  12. Verdeel de kikkererwtensalade over de wraps en werk af naar smaak met de toppings.
Print

Neem een foto van jouw creatie en tag @hetpowerplan
of gebruik hashtag #hetpowerplanbyaudrey

© 2020 - 2024 RestoManager.net gemaakt voor Het Power Plan.
Ook een website nodig? Contacteer ons via mail: info@restomanager.net