logo white

Tropische parfait

Ingredienten
  • 125g Alpro yoghurt natuur
  • 35g havermout
  • 30ml rijstmelk
  • 1/2e rijpe mango
  • Pulp van 1 passievrucht
  • Enkele blaadjes munt
Werkwijze
  1. Meng de yoghurt met de havermout en de rijst-drink.
  2. Zet een nachtje in de koelkast.
  3. Schil de mango en snijd hem in blokjes. Cutter het vruchtvlees in de blender.
  4. Doe een laagje van het yoghurtmengsel in een glaasje, leg erbovenop een laag mango-puree.
  5. Werk af met passievruchtpulp en de munt.
Print

Neem een foto van jouw creatie en tag @hetpowerplan
of gebruik hashtag #hetpowerplanbyaudrey

© 2020 - 2024 RestoManager.net gemaakt voor Het Power Plan.
Ook een website nodig? Contacteer ons via mail: info@restomanager.net