logo white

Traybake van ovengroenten en ricotta

Ingredienten
  • 1 teentje knoflook
  • 1 courgette
  • 500g krieltjes
  • 500g trostomaten
  • Olijfolie
  • Oregano
  • Peper en zout
Werkwijze
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Snijd de knoflook in 2, de courgette in dunne plakken en de krieltjes in kwartjes.
  3. Verdeel de knoflook, courgette, krieltjes én tomaten over een ovenschaal.
  4. Maak wat plaats voor de ricotta en voeg deze ook toe aan de ovenschaal.
  5. Besprenkel alles met olijfolie.
  6. Kruid met oregano, peper en zout.
  7. Zet de ovenschaal gedurende 30 minuten in de oven tot alles gaar is.
  8. Knijp de gepofte knoflook uit over de groenten.
Print

Neem een foto van jouw creatie en tag @hetpowerplan
of gebruik hashtag #hetpowerplanbyaudrey

© 2020 - 2024 RestoManager.net gemaakt voor Het Power Plan.
Ook een website nodig? Contacteer ons via mail: info@restomanager.net