logo white

Sweet potato brownie

Ingredienten
  • 1 zoete aardappel (250g)
  • 125g pindakaas (100%)
  • 50g cacaopoeder
  • 5el kokosolie of olijfolie
  • 1kl vanille-extract
  • 50g haverbloem (= havermout gemixt tot bloem)
  • 100ml agavesiroop
  • Snuifje grof zout
  • 1kl baking soda
  • Snuifje kaneel
  • 75g noten naar keuze
  • Handje amandelvlokken
Werkwijze
  1. Verwarm de oven voor op 175°C.
  2. Leg de zoete aardappel gedurende 1u in de oven.
  3. Haal de zoete aardappel uit de schil en laat goed afkoelen in de koelkast.
  4. Blend de havermout tot meel.
  5. Hak de noten grof.
  6. Verwarm de kokosolie 30sec in de microgolf.
  7. Plet de zoete aardappel en voed de agavesiroop, kokosolie, vanille-extract en pindakaas toe.
  8. Voeg vervolgens de cacao, baking powder, snuifje kaneel en zout toe.
  9. Meng als laatste het havermeel en de noten erdoor.
  10. Breng het mengsel in een kleine ovenschaal of bakvorm.
  11. Zet het in de oven gedurende 30-35minuten.
  12. De laatste 10minuten kan je er eventueel enkele amandelschilfers op strooien.
Print

Neem een foto van jouw creatie en tag @hetpowerplan
of gebruik hashtag #hetpowerplanbyaudrey

© 2020 - 2024 RestoManager.net gemaakt voor Het Power Plan.
Ook een website nodig? Contacteer ons via mail: info@restomanager.net