logo white

Strawberry haver coockie crunch

Ingredienten
  • 25g kokosolie
  • 20g ahornsiroop
  • 30g havermout
  • 60g amandelmeel
  • 1/4e tl speculaaskruiden
  • 500g magere verse kaas
  • 250g aardbeien
  • 1el chiazaad
Werkwijze
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Smelt de kokosolie en ahornsiroop in een pannetje op een laag vuur.
  3. Voeg het amandelmeel, de havermout en de speculaaskruiden toe en meng tot je een kruimelig deeg krijgt.
  4. Doe het mengsel op een bakplaat (met bakpapier) en druk het aan tot je één grote koek krijgt van zo’n 0,5cm dik.
  5. Plaats de koek 15min in de oven, laat hem vervolgens nog 5min afkoelen op de bakplaat en daarna op een rooster.
  6. Pureer intussen de aardbeien met een blender of staafmixer tot een vloeibare coulis.
  7. Voeg 1 eetlepel chiazaad toe en mix nogmaals kort.
  8. Plaats de coulis minstens 10 minuten in de koelkast.
  9. Breek de haver amandelkoek in stukken en verkruimel tot je een onregelmatig cookie crunch krijgt.
  10. Verdeel een laagje cookie crunch in een glaasje. Doe er de verse kaas overheen. Lepel de aarbeiencoulis er ruimschoots overheen.
Print

Neem een foto van jouw creatie en tag @hetpowerplan
of gebruik hashtag #hetpowerplanbyaudrey

© 2020 - 2024 RestoManager.net gemaakt voor Het Power Plan.
Ook een website nodig? Contacteer ons via mail: info@restomanager.net