Breng een pot water aan de kook en los er de kippenbouillon in op.
Voeg de kippenfilets in hun geheel toe, laat ze 10-12minuten pocheren en laat ze dan even afkoelen.
Maak ondertussen de koolbladeren los en verwijder de harde nerf. Snij de kool daarna in fijne reepjes.
Snijd de ongeschilde appelen ook in fijne reepjes. Snij 1 rode ui in ringen en de andere in fijne stukjes.
Meng de appelreepjes, de rode ui ringen onder de witte kool.
Prak het vruchtvlees van de avocado fijn en meng er de appelazijn en de yoghurt onder. Kruid met peper en zout.
Hak de cashewnoten grof.
Wanneer de kip voldoende afgekoeld is, trek je het kippenvlees uit elkaar met 2 vorken.
Verhit een pan en fruit de versneden rode ui. Voeg het blikje tomatenconcentraat toe en laat karameliseren. Kruid af met paprikakruiden, peper en zout.
Voeg de pulled chicken erbij en laat nog enkele minuten bakken.
Smeer de wraps in met het avocado mengsel, verdeel het appel/kool/ui slaatje erover en leg de pulled chicken erop.
Werk af met de cashewnoten.
Print
Neem een foto van jouw creatie en tag @hetpowerplan of gebruik hashtag #hetpowerplanbyaudrey