logo white

Pittige scampi

Ingredienten
  • 450g garnaalstaarten
  • 400g wokgroenten met rode paprika (@Delhaize)
  • 2 limoenen
  • 400ml kokosmelk
  • Zilvervliesrijst
  • 2el curry-mango kruiden
  • 30g ongezouten pindanoten
  • Olijfolie
  • Peper en zout
Werkwijze
  1. Ontdooi de garnaalstaarten.
  2. Breng water aan de kook voor de rijst. Laat de rijst koken volgens de instructies op de verpakking.
  3. Verwarm olijfolie in een wokpan en bak de garnaalstaarten 1 minuut op een hoog vuur.
  4. Voeg nu de wokgroenten toe en roerbak alles samen gedurende 5 minuten.
  5. Kruid met de curry-mango kruiden. Bak kort mee.
  6. Voeg de kokosmelk toe en laat alles nog 2 minuten verder garen op een zacht vuur.
  7. Maak de bordjes met rijst en curry, werk eventueel af met extra limoen.
Print

Neem een foto van jouw creatie en tag @hetpowerplan
of gebruik hashtag #hetpowerplanbyaudrey

© 2020 - 2024 RestoManager.net gemaakt voor Het Power Plan.
Ook een website nodig? Contacteer ons via mail: info@restomanager.net