logo white

Ovenschotel

Ingredienten
  • 700g broccoli
  • 2 tenen knoflook
  • 1 prei
  • 250g feta
  • 2el volkorentarwemeel
  • 400ml halfvolle melk
  • 85g rucola
  • 300g volkoren fusilli
  • Optioneel: gerookte zalm (extra smaak)
  • Optioneel: pijnboompitten
Werkwijze
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Snijd de broccoli in kleine roosjes.
  3. Snijd de knoflook fijn.
  4. Was de prei en snijd deze ook fijn.
  5. Verhit olijfolie in een pan en bak de prei, knoflook en de helft van de broccoli 3minuten op een laag vuur.
  6. Voeg er het vocht van de feta en de meel bij. Laat2 minuten al roerend garen.
  7. Voeg de melk toe en laat gedurende 5minuten zachtjes koken.
  8. Neem de pan van het vuur en voeg de helft van de rucola toe en pureer het geheel met de staafmixer tot saus.
  9. Breng op smaak met peper en zout.
  10. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  11. Kook de rest van de broccoli de laatste 3minuten met de pasta mee.
  12. Giet af en laat goed uitlekken.
  13. Meng de pasta en broccoli met de saus en kruimel er de feta over.
  14. Verdeel het geheel over een ovenschaal en bak gedurende 20minuten in de oven.
  15. Serveer met de rest van de rucola.
Print

Neem een foto van jouw creatie en tag @hetpowerplan
of gebruik hashtag #hetpowerplanbyaudrey

© 2020 - 2024 RestoManager.net gemaakt voor Het Power Plan.
Ook een website nodig? Contacteer ons via mail: info@restomanager.net