logo white

One pot pasta

Ingredienten
  • Volkoren pasta
  • 1el olijfolie
  • 1 rode ajuin
  • 4 knoflookteentjes
  • 2 blikken(400g) tomatenblokken
  • 140g tomatenpuree
  • 900ml water
  • Basilicumblaadjes
  • 300g verse spinazie
  • 3 eetlepels mascarpone
  • Peper & zout
Werkwijze
  1. Zet een pot met het water op het vuur tot het begint te koken
  2. Verwarm ondertussen de olijfolie in een pan en bak de ajuin.
  3. Voeg de knoflook toe, laat gedurende 1-2min bakken.
  4. Voeg de tomatenblokjes, tomatenpuree toe, laat gedurende 5min koken.
  5. Voeg nu de ongekookte pasta én het kokende water toe aan de saus (de saus zal heel waterig zijn, maar geen paniek de pasta zal het water absorberen).
  6. Laat gedurende 10-12min indikken, vergeet niet om af en toe eens te roeren Indien het te droog is mag je er gerust wat extra water aan toevoegen.
  7. Voeg nu de spinazie en basilicumblaadjes toe.
  8. Haal de pan van het vuur en voeg de mascarpone toe tot deze helemaal gesmolten is.
Print

Neem een foto van jouw creatie en tag @hetpowerplan
of gebruik hashtag #hetpowerplanbyaudrey

© 2020 - 2024 RestoManager.net gemaakt voor Het Power Plan.
Ook een website nodig? Contacteer ons via mail: info@restomanager.net