logo white

Nectarine crumble

Ingredienten
  • 100g havermoutvlokken
  • 100g pecannoten
  • 1kl kaneel
  • 1el ahornsiroop
  • 1,5el vloeibare margarine
  • 0,5el citroensap
Werkwijze
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Hak 1/4e van de pecannoten grof en doe de resterende pecannoten in een keukenmachine en mix ze tot zo fijn mogelijk.
  3. Doe de havermout, de gehakte pecannoten, de gemalen pecannoten, kaneel, ahornsiroop en vloeibare margarine in een kom.
  4. Meng alles goed tot er grotere kruimels ontstaan.
  5. Halveer en ontpit de nectarines en snijd in plakken.
  6. Giet er het citroensap over.
  7. Verdeel de nectarines over een ovenschotel en giet hierboven de crumble.
  8. Zet de ovenschotel gedurende 25-30min in de oven.
Print

Neem een foto van jouw creatie en tag @hetpowerplan
of gebruik hashtag #hetpowerplanbyaudrey

© 2020 - 2024 RestoManager.net gemaakt voor Het Power Plan.
Ook een website nodig? Contacteer ons via mail: info@restomanager.net