logo white

Mango bowl

Ingredienten
  • 1 mango of diepgevroren mango stukjes
  • 1/2e banaan
  • 1kl pindakaas (100%)
  • Amandelmelk
  • Toppings naar keuze
Werkwijze
  1. Schil de mango en snijd het in stukken.
  2. Vries de mango stukjes gedurende enkele uren in.
  3. Doe de diepgevroren mango, de banaan en pindakaas in een blender en mix tot een homogene massa.
  4. Voeg indien nodig (om een goede substantie te krijgen) een scheutje amandelmelk toe.
  5. Giet het mengsel in een mooie kom.
  6. Werk af met de toppings naar keuze. bv; granola, kokosschilfers, granaatappelpitjes, …
Print

Neem een foto van jouw creatie en tag @hetpowerplan
of gebruik hashtag #hetpowerplanbyaudrey

© 2020 - 2024 RestoManager.net gemaakt voor Het Power Plan.
Ook een website nodig? Contacteer ons via mail: info@restomanager.net