logo white

Kabeljauw met preistoemp

Ingredienten
  • 1 bussel prei
  • 800g bloemige aardappelen
  • 1 bouillon (kip)
  • 4 kabeljauw filets
  • 2el olijfolie
  • Peper & zout
Werkwijze
  1. Kort het groen van de prei voor de helft in. (Houd 1/2e apart en snijd de rest in schijfjes)
  2. Schil de aardappelen en snijd ze in stukken.
  3. Breng water aan de kook en voeg de prei en aardappelen toe.
  4. Kook gedurende 25min zonder deksel tot het water bijna volledig verdampt is.
  5. Snijd de andere helft van de prei in hele fijne lange slierten.
  6. Verwarm de oven voor op 180°C.
  7. Doe de vis in een ovenschaal en bestrijk ze met olijfolie en kruid met peper en zout.
  8. Doe de vis gedurende 10min in de oven.
  9. Plet de aardappelen en de prei, breng het verder op smaak.
  10. Dresseer de puree op de borden met de vis en de prei-slierten.
Print

Neem een foto van jouw creatie en tag @hetpowerplan
of gebruik hashtag #hetpowerplanbyaudrey

© 2020 - 2024 RestoManager.net gemaakt voor Het Power Plan.
Ook een website nodig? Contacteer ons via mail: info@restomanager.net