logo white

Healthy pizza

Ingredienten
  • 250g champignons
  • 1 rode ui
  • 125g mozzarella light
  • 3kl gedroogde tijm
  • 60g rucola
  • 1 courgette
  • 1 knoflookteentje
  • 200g passata
  • 4 libanees platbrood (@Albert Heijn) of volkoren wraps
Werkwijze
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Snijd de champignons in plakken en de courgette in dunne, halve plakken.
  3. Pers de knoflook en versnipper de ui.
  4. Scheur de mozzarella in kleine stukjes.
  5. Verhit de olijfolie in een diepe pan op een middelmatig vuur en fruit de knoflook en de gesnipperde ui gedurende 1 á 2 minuten.
  6. Voeg de passata, de helft van de gedroogde tijm en 2el water toe.
  7. Breng op smaak met peper en zout.
  8. Laat gedurende 6 á 8 minuten sudderen op een middellaag vuur tot wanneer de saus ingedikt is.
  9. Verhit de olijfolie in een andere pan en bak de rode ui-ringen, de champignons en de courgette gedurende 6 á 8 minuten.
  10. Bak ondertussen het libanees brood gedurende 4-5 minuten in de oven.
  11. Haal het Libanees brood uit de oven en smeer ze in met tomatensaus.
  12. Verdeel het groenten mengsel, de mozzarella en de tijm over de Libanese broden.
  13. Bak ze nog eens gedurende 5 á 7 minuten in de oven.
  14. Verdeel de rucola over de afgebakken pizza’s.
Print

Neem een foto van jouw creatie en tag @hetpowerplan
of gebruik hashtag #hetpowerplanbyaudrey

© 2020 - 2024 RestoManager.net gemaakt voor Het Power Plan.
Ook een website nodig? Contacteer ons via mail: info@restomanager.net