logo white

Gevulde zoete aardappel

Ingredienten
  • 2 zoete aardappelen
  • 75g quinoa
  • 300g spinazie
  • 100g feta
  • 1 knoflookteentje
  • 1 handje pijnboompitten
  • Olijfolie
  • Peper & zout
Werkwijze
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Snijd de zoete aardappelen in de lengte in 2.
  3. Doe er een beetje olijfolie op en leg ze met platte kant op een bakplaat.
  4. Doe ze gedurende 20-30minuten in de oven tot ze zacht zijn.
  5. Breng ondertussen een pot met water aan de kook voor de quinoa.
  6. Kook de quinoa gedurende 10-15minuten.
  7. Doe olijfolie in een pan en bak de spinazie tot het volledig geslonken is.
  8. Meng de quinoa samen met de spinazie en verkruimel er de feta over.
  9. Bak de pijnboompitten kort aan tot ze een goudbruine kleur krijgen en voeg ze ook toe aan het quinoa mengsel.
  10. Haal de zoete aardappelen uit de oven en duw met een lepel in het midden zodat er een kleine holte ontstaat.
  11. Schep het quinoa mengsel in de holte van de zoete aardappel.
Print

Neem een foto van jouw creatie en tag @hetpowerplan
of gebruik hashtag #hetpowerplanbyaudrey

© 2020 - 2024 RestoManager.net gemaakt voor Het Power Plan.
Ook een website nodig? Contacteer ons via mail: info@restomanager.net