logo white

Gestoofde tomaten met burrata

Ingredienten
  • 240g volkoren pasta
  • 500g kerstomaten
  • Verse basilicumblaadjes (naar smaak)
  • 3el olijfolie
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 burrata
  • Peper en zout
Werkwijze
  1. Breng een pot water aan de kook voor de pasta.
  2. Snijd een deel van de tomaten in 2.
  3. Verhit ondertussen de olijfolie in een pan op een middelhoog vuur.
  4. Voeg zowel de gesneden als de niet gesneden tomaten, de look en de basilicum toe.
  5. Laat gedurende 20 minuten op een middelhoog vuur sudderen met deksel. (Vergeet niet om af en toe eens te roeren)
  6. Breng op smaak met peper en zout.
  7. Doe de pasta in de pot met kokend water en kook het ongeveer 8minuten.
  8. Giet de pasta af wanneer deze gaar is.
  9. Verdeel de pasta en de saus over de borden, leg er een burrata bij en werk af met basilicumblaadjes.
Print

Neem een foto van jouw creatie en tag @hetpowerplan
of gebruik hashtag #hetpowerplanbyaudrey

© 2020 - 2024 RestoManager.net gemaakt voor Het Power Plan.
Ook een website nodig? Contacteer ons via mail: info@restomanager.net