logo white

Geroosterde wortelen

Ingredienten
  • Regenboog wortelen
  • Griekse yoghurt
  • Paprikapoeder
  • Knoflook
  • Olijfolie
  • Honing
Werkwijze
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Schil de wortelen en snijd ze in de lengte in twee.
  3. Leg ze in een ovenschaal.
  4. Besprenkel ze met olijfolie en kruid ze met de paprikapoeder, peper en zout.
  5. Rooster ze gedurende 20 minuten in de oven.
  6. Meng ondertussen de yoghurt samen met olijfolie, een teentje knoflook, peper en zout.
  7. Doe de yoghurtsaus over de wortelen en werk af met wat honing.
Print

Neem een foto van jouw creatie en tag @hetpowerplan
of gebruik hashtag #hetpowerplanbyaudrey

© 2020 - 2024 RestoManager.net gemaakt voor Het Power Plan.
Ook een website nodig? Contacteer ons via mail: info@restomanager.net