logo white

Gehaktballetjes met gnocchi

Ingredienten
  • 200g kippengehakt
  • 400g gnocchi
  • 125g mozzarella
  • 1 sjalot
  • 1 knoflookteentje
  • 2 takjes tijm
  • 1 takje rozemarijn
  • Handvol verse basilicum
  • 800g tomatenblokjes (blik)
  • 1 ei
  • 80g paneermeel
  • 1/2e kl oregano
  • Olijfolie
  • Peper & zout
Werkwijze
  1. Pel en snipper de sjalot. Pel en plet de knoflook.
  2. Spoel de tijm en rozemarijn en hak fijn. Spoel de basilicum en hak grof.
  3. Meng het gehakt met het ei en het paneermeel. Maak er balletjes van.
  4. Verhit de olijfolie in een pan en bak de balletjes rondom aan en haal ze uit de pan.
  5. Doe een scheutje olijfolie in dezelfde pan en voeg de sjalot en knoflook toe. Roerbak 1 minuut.
  6. Voeg de tomatenblokjes toe en kruid met peper en zout. Laat 20 minuten stoven.
  7. Meng de gnocchi onder de tomatensaus en laat op een laag vuurtje garen.
  8. Verscheur de mozzarella boven de saus en laat erin smelten. Werk af met basilicum.
Print

Neem een foto van jouw creatie en tag @hetpowerplan
of gebruik hashtag #hetpowerplanbyaudrey

© 2020 - 2024 RestoManager.net gemaakt voor Het Power Plan.
Ook een website nodig? Contacteer ons via mail: info@restomanager.net