logo white

Chocolate baked oats

Ingredienten
  • 35g havermout
  • 1 el cacaopoeder
  • ½ kl bakpoeder
  • Snuifje zout
  • ½ banaan
  • 1kl pindakaas 100%
  • 100ml halfvolle melk
  • 1kl vanille-extract
  • 20g chocoladedruppels
Werkwijze
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Prak de banaan.
  3. Mix de havermout tot meel.
  4. Meng de havermout samen met de cacaopoeder, bakpoeder en zout.
  5. Meng in een andere kom de banaan samen met de pindakaas, chocoladedruppels, melk en vanille-extract.
  6. Doe beide mengsels bij elkaar en meng goed.
  7. Giet het mengsel in een kleine ovenschaal of in een ovenbestendige kom.
  8. Werk eventueel af met enkele chocoladedruppels.
  9. Doe het gedurende 25minuten in de oven.
Print

Neem een foto van jouw creatie en tag @hetpowerplan
of gebruik hashtag #hetpowerplanbyaudrey

© 2020 - 2024 RestoManager.net gemaakt voor Het Power Plan.
Ook een website nodig? Contacteer ons via mail: info@restomanager.net