logo white

BBQ ananas

Ingredienten
  • 1 ananas
  • 8 satéprikkers
  • 200g magere Griekse yoghurt
  • Rasp van 1 limoen
  • Snuifje kaneel
  • 1el honing
  • 2el munt, fijngehakt
Werkwijze
  1. Verhit de grillpan
  2. Schil de ananas en snijd 4 dikke plakken van de vrucht. Verwijder de harde kern.
  3. Prik de ananas stukken op de satéprikkers en gril ze langs beide zijden tot er goudbruine strepen verschijnen.
  4. Meng de Griekse yoghurt met de limoenrasp, kaneel, honing en munt.
    Versier de ananas spiesjes met de yoghurt dressing en enkele muntblaadjes.
Print

Neem een foto van jouw creatie en tag @hetpowerplan
of gebruik hashtag #hetpowerplanbyaudrey

© 2020 - 2024 RestoManager.net gemaakt voor Het Power Plan.
Ook een website nodig? Contacteer ons via mail: info@restomanager.net