logo white

One pot lasagne

Ingredienten
  • 1 ui
  • 1 knoflookteentje
  • 2 wortelen
  • 1/2e courgette
  • 200g champignons
  • 250g kippengehakt
  • 1 blik tomatenblokjes
  • 75g tomatenpuree
  • 5 lasagnevellen
  • Peper en zout
  • Optioneel: cottage cheese
Werkwijze
  1. Versnipper de ui en snijd de wortelen, de courgetten en de champignons in kleine stukken.
  2. Verhit olijfolie in een grote pan/pot en voeg de ui en knoflook toe.
  3. Voeg na enkele minuten ook de wortels, courgetten en champignons toe.
  4. Laat ze gedurende een 10-tal minuten stoven.
  5. Voeg hierna het gehakt toe.
  6. Eens het gehakt bijna gaar is kan je de tomatenpuree en tomatenblokjes toevoegen.
  7. Breek de lasagne vellen in kleinere stukken en voeg ze toe.
  8. Laat gedurende 10-tal minuten sudderen op een middelhoog vuur. Vergeet niet om af en toe te roeren.
  9. Kruid af naar smaak met peper en zout.
  10. Optioneel: Meng de cottage cheese door het geheel.
Print

Neem een foto van jouw creatie en tag @hetpowerplan
of gebruik hashtag #hetpowerplanbyaudrey

© 2020 - 2024 RestoManager.net gemaakt voor Het Power Plan.
Ook een website nodig? Contacteer ons via mail: info@restomanager.net