logo white

Burrito bowl

Ingredienten
  • 300g rundergehakt
  • 400g tomaten (uit blik)
  • 200g kidneybonen (uit blik)
  • 200g maïs (uit blik)
  • 2 avocado’s
  • 200g cherrytomaten
  • 1 teentje knoflook
  • 0,5 rode ui
  • 2 zoete aardappelen
  • 4 wraps
  • 2 kl tacokruiden
  • Peper en zout
Werkwijze
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Schil en snijd de zoete aardappel in blokjes van ongeveer 1cm.
  3. Besprenkel de zoete aardappel blokjes met olijfolie, peper en zout en doe het gedurende 25minuten in de oven tot ze gaar zijn.
  4. Bak ondertussen het gehakt.
  5. Voeg de geperste knoflook, de tacokruiden en zout toe. Roer gedurende 3 minuten.
  6. Voeg nu ook de tomatenblokjes, de uitgelekte maïs en de kidneybonen toe en laat dit 10 minuten zachtjes pruttelen.
  7. Snijd de avocado in reepjes, de rode ui in halve ringen en halveer de cherrytomaten.
  8. Snijd de wraps in driehoekjes, besprenkel ze ook met olijfolie, peper en zout en doe ze gedurende 5-10minuten in de oven.
  9. Verdeel het gehaktmengsel over 4 kommen. Garneer iedere bowl met avocado, zoete aardappel, rode ui, cherry tomaten en de wrap-nacho’s.
Print

Neem een foto van jouw creatie en tag @hetpowerplan
of gebruik hashtag #hetpowerplanbyaudrey

© 2020 - 2024 RestoManager.net gemaakt voor Het Power Plan.
Ook een website nodig? Contacteer ons via mail: info@restomanager.net